Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Hoe verwijder ik mijn pelletkachel of gebruikersprofiel in de Aduro Pelletkachel-app?

Moeilijkheidsgraad: Licht
Tijdsinvestering: 5 minuten
Gereedschap: Een telefoon met de Aduro Pellet Stove App geïnstalleerd – ingelogd met de eigen account

Als u uw pelletkachel verkoopt of om een andere reden niet langer wilt dat deze gekoppeld is aan de Aduro Pellet Stove-app en cloud-diensten, kunt u de kachel direct in de app verwijderen. Dit zal permanent alle gegevens die in de cloud voor deze kachel zijn opgeslagen verwijderen.

Als u uw gebruikersprofiel wilt verwijderen – inclusief alle gekoppelde gegevens – is dit ook mogelijk. Let op, deze actie is permanent en alle accountgegevens zullen verloren gaan.

Zo verwijdert u een kachel in de app

  1. Open de app en kies de kachel die u wilt verwijderen door op het tandwielpictogram naast de betreffende kachel te tikken (afbeelding 1).
  2. Ga in het instellingenmenu van de kachel naar het ‘i’-pictogram rechts bovenin en tik hierop (afbeelding 2).
  3. Scroll naar beneden en selecteer de knop ‘Verwijderen’.
  4. Bevestig dat u de kachel wilt verwijderen. Hierdoor worden alle gegevens die aan deze kachel zijn gekoppeld permanent uit de cloud verwijderd (afbeelding 3).
Markering af indstillinger i pilleovns-app

Afbeelding 1

Markering af i-ikon i pilleovnsapp

Afbeelding 2

Sletning af profil i pilleovn-app

Afbeelding 3

Zo verwijdert u uw gebruikersprofiel uit de app en de cloud

  1. Tik op het menu-icoon (de drie lijnen) in de linkerbovenhoek (Afbeelding 4).
  2. Kies "Account" in het menu (Afbeelding 5).
  3. Tik op "Verwijder account" (Afbeelding 6).
  4. Voer uw e-mailadres in en tik op "Versturen". U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met een link waarmee u uw account kunt verwijderen (Afbeelding 7).
Markering af menu ikon i pilleovn-app

Afbeelding 4

Markering af 'konto' i menuen i pilleovn-app

Afbeelding 5

Slet konto i pilleovn-app

Afbeelding 6

Sletning af konto i pilleovn-app

Afbeelding 7

5. Klik op de bevestigingslink in de e-mail om verder te gaan.

6. Er wordt een browser geopend die bevestigt dat uw account is verwijderd. U wordt tegelijkertijd automatisch uitgelogd uit de app (Afbeelding 8+9).

Uw account is nu verwijderd.

Bekræftelse på sletning af konto

Afbeelding 8

Pilleovn-app login side

Afbeelding 9

Niet gevonden wat u zocht?

Koop reserveonderdelen voor uw kachel

Koop reserveonderdelen

Reclamatiezaak openen

Vul het formulier in

Vergelijk modellen

U kunt maximaal drie producten tegelijk vergelijken.

Vergelijk