Appfunksjoner
Appen har tre hovedskjermer. Du kan bytte mellom dem ved hjelp av ikonene nederst på skjermen.
Statusskjermen (i-ikon): Viser den aktuelle romtemperaturen og røyktemperaturen.
Innstillingsskjermen (blyantikon): Viser ovnsinnstillingene som kan justeres via appen, inkludert effektnivå, ønsket romtemperatur og innstillinger for kanalisering, hvis dette er installert.
Chrono-skjermen (klokkeikon): Her kan du aktivere, deaktivere og justere chrono-innstillingene samt angi tidspunkter for automatisk start og stopp av ovnen.
Feltet øverst vises på alle tre skjermene. Trykk på flammeikonet for å slå ovnen av eller på. Ovnens aktuelle status vises ved siden av flammeikonet, f.eks. «OFF».
Ytterligere innstillinger
Trykk på tannhjulikonet for å få tilgang til ytterligere innstillinger, inkludert nettverks- og tidsinnstillinger.
Nettverk, enhetsnavn og enhetsplassering: Disse innstillingene konfigureres under det første oppsettet, men kan også endres senere.
Dato og klokkeslett: Her kan du justere ovnens dato og klokkeslett.
Assistansekode: En midlertidig kode som kan deles med en servicetekniker og gi fjerntilgang til ovnen i forbindelse med feilsøking eller service. Koden kan når som helst tilbakekalles av brukeren og utløper etter én uke.
Fjern enhet: Fjerner ovnen fra brukerens konto, for eksempel hvis ovnen blir solgt.
Brukermeny
Trykk på brukerikonet øverst til høyre for å åpne sidemenyen.
Innstillinger: Her kan du endre språk og bytte mellom lys og mørk visning.
Legg til enhet: Her kan du legge til enda en ovn på kontoen din.
Bytt til lokal modus: Gjør det mulig å betjene ovnen via Bluetooth hvis Wi-Fi ikke er tilgjengelig. Merk: Vi anbefaler å bruke Wi-Fi når det er mulig, for å sikre full funksjonalitet.
Personvern: Her kan du se vilkår og betingelser samt personverninnstillinger og endre personvernpreferansene dine.
Merk: Hvis du avslår noen eller alle tjenester, kan det begrense brukeropplevelsen og enkelte funksjoner i appen og brukerstøtten.
Brukerveiledning: Gir en direkte lenke til Aduros side, der brukerveiledninger kan lastes ned.
Slett konto: Her kan du slette brukerkontoen din. Du blir logget ut, og brukerdataene dine slettes. Merk: Data fra ovnen, for eksempel registreringer av temperatur og effekt, blir kanskje ikke slettet, siden disse dataene er anonymiserte og knyttet til ovnen, ikke til brukerkontoen.